Jump menu

Main content |  back to top

De NAM website maakt gebruik frames en javascript zodat u makkelijk door de site kan navigeren. Hieronder enkele tips voor het navigeren en het printen.

De site komt het beste tot zijn recht met Microsoft Internet Explorer 7 of hoger.

Navigatie

Om makkelijk door de NAM website te navigeren kunt u gebruik maken van het linkermenu. Bij het klikken op de hoofdmenu-items verschijnen de submenu-items. U kunt hier een onderwerp uit selecteren of het overzicht gebruiken dat in het middengedeelte verschijnt.

Als u niet kunt vinden wat u zoekt, dan kunt u via het zoekvenster rechtsboven de gehele NAM-site doorzoeken op trefwoorden. Daarnaast is er een sitemap waar alle pagina's overzichtelijk gerangschikt staan. Om terug te gaan naar de NAM homepage kunt u op ‘Home’ klikken dat altijd bovenaan het linkermenu staat.

Printen

De NAM website bestaat uit frames. Dit kan soms moeilijkheden geven bij het printen. Het beste kunt u de link ‘printversie’ rechtsboven op de pagina gebruiken. Als deze link er niet staat, werkt de volgende methode het beste:

voor Microsoft Internet Explorer

Klik ergens op de tekst/foto die u wilt printen (hiermee activeert u het juiste frame)
Ga naar "File" bovenaan de browser.
Selecteer "Print ."
Selecteer de optie ‘only the selected frame’.
Klik op OK.

Flash

Om de geanimeerde illustraties te bekijken heeft u Macromedia's Shockwave Flash plug-in nodig. Als uw browser Shockwave Flash niet ondersteunt, dan kunt u deze plugin downloaden op de site van Adobe.com.

Acrobat Reader

Veel ter download aangeboden documenten op deze site zijn opgeslagen in het Adobe Acrobat PDF-formaat. U kunt de gratis Acrobat Reader downloaden op de site van Adobe.com.

Technische problemen

Als u technische problemen heeft met deze site, kunt u contact opnemen met webmaster.