Jump menu

Main content |  back to top

Vacatures

Meer halen uit je carrière? NAM brengt je meer dynamiek in je werk dan je ooit voor mogelijk hield. Daarbij is je inzet voor NAM maatschappelijk relevant.

Ondersteunende functies

Ben je op zoek naar een tijdelijke administratieve en/of secretariële baan bij NAM? Dan kunt je contact opnemen met uitzendbureau Unique. Unique heeft een eigen vestiging in het hoofdkantoor van NAM in Assen.

Studenten en afgestudeerden

Net je wo of hbo diploma op zak? En dromend van een baan die ertoe doet? NAM biedt de kans om deze carrièredroom waar te maken. Draag bij aan de wereld van morgen: een wereld vol energie.

Stages

Meedenken over en meewerken aan grote, innovatieve projecten? NAM is altijd op zoek naar die wereldverbeteraar die met beide voeten in de aarde staat. Herkenbaar? Wie weet is een stage bij NAM de eerste zinvolle stap naar een mooie carrière.

Wat hebben we te bieden?

NAM is een internationaal bedrijf met de charme van een lokaal bedrijf. Een bedrijf met onbegrensde mogelijkheden. Bij ons krijg je de kans om uw talenten tot bloei te laten komen.

Werkterreinen

NAM is een technisch bedrijf. Maar behalve technische beroepen kun je bij de vacatures ook juridische en commerciële functies vinden.

Sollicitatieproces

Solliciteren bij NAM bestaat uit vier eenvoudige stappen. Zoek eerst een vacature. Vul dan het online sollicitatieformulier in. Met geschikte kandidaten hebben wij vervolgens een telefonische interview. Het proces wordt vervolgens afgesloten met een Final Assessment. Als wij het interview/assessment proces moeten aanpassen in verband met een lichamelijke of functiebeperking zoals dyslexie of doofheid, laat het ons dan weten door dit aan te geven op het sollicitatieformulier.