Jump menu

Main content |  back to top

NAM is altijd op zoek naar nieuw talent, vooral voor technische en commerciƫle functies. Ben jij in de laatste fase van je studie en verken je de arbeidsmarkt? Tijdens een afstudeerstage bij NAM krijg je een goed beeld van ons bedrijf. En belangstellenden die een (technische) wo-opleiding hebben afgerond, hopen wij te zien op de Shell Recruitment Day (NAM is voor 50 procent dochter van Shell).

Afstudeerstage

De stages bij NAM zijn in feite tijdelijke werkcontracten. Je werkt actief mee in een project dat aansluit op jouw interesses en vaardigheden. Daar krijg je gewoon voor betaald. Deze stages duren minimaal 8 weken en maximaal 12 maanden. Zo krijg je een goede kijk op de energiebranche. Daarbij word je begeleid door een mentor en je leidinggevende. Verloopt je stage goed? Dan is de kans groot dat wij je een fulltime baan aanbieden als je bent afgestudeerd.

Shell Recruitment Day

Heb je net een technische of commerciƫle studie afgerond? Dan is de Shell Recruitment Day jouw kans om te laten zien wat je kunt. In een groep met andere kandidaten doe je mee aan verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld een groepsdiscussie, of een case study en een presentatie. Tijdens die activiteiten observeren wij je.

We evalueren jouw capaciteit om cruciale zaken te analyseren en de gevolgen van bepaalde beslissingen te overzien. We kijken hoe je met anderen samenwerkt. Hoe je omgaat met veranderingen. Op welke manier jij jezelf stimuleert. Voldoen jouw talenten, vaardigheden en kennis aan onze verwachtingen? Dan is de kans groot dat wij je een fulltime baan aanbieden.

Hoe meld je je aan?

NAM is voor 50 procent van Shell. Voor academici die bijna of net zijn afgestudeerd, heeft Shell een aangepaste sollicitatieprocedure. Kijk daarvoor op de speciale wervingssite en meld je aan. Je krijgt binnen 48 uur een ontvangstbevestiging. Binnen twee weken ontvang je een reactie van ons waarin je leest of wij je voor een sollicitatiegesprek uitnodigen. Dit kan een persoonlijk of telefonisch gesprek zijn.