Jump menu

Main content |  back to top

Zit jij in het derde of vierde jaar van jouw hbo-opleiding? NAM heeft verschillende leuke stagemogelijkheden. Vooral op technisch gebied en variërend van meeloopstages tot afstudeerprojecten. Kom bij ons bespreken wat jij uit je stage wilt halen en hoe dat past bij een dynamisch en innovatief bedrijf als NAM. 

Wat kun je verwachten?

De stages bij NAM gaan verder dan een kijkje in de keuken. Je draait volledig mee met het werkproces. Je denkt mee over uitdagende projecten. Wij hebben mogelijkheden om ervaring op te doen of scriptieonderzoek te verrichten. Dat kan op het hoofdkantoor in Assen of op een van de locaties in het land.

Vooral studenten die een technische opleiding volgen, zullen bij ons aantrekkelijke stageplekken vinden. Tijdens je stage begeleiden we je op vakinhoudelijk en persoonlijk gebied. Door de verscheidenheid aan werk, kun je bij NAM veel indrukken opdoen. 

Wat verwachten wij van jou?

Een stage bij NAM is meer dan studiepunten scoren. Van jou verwachten we dat je actief meedraait in het werkproces. Dat houdt in dat je meedenkt, initiatief toont en doorzettingsvermogen hebt. Je zult niet alleen onze organisatie leren kennen, maar ook de expertise achter de organisatie. Verder verwachten we van jou dat je je uitstekend kunt redden in het Engels. Er werken bij NAM immers veel specialisten uit andere landen. 

Hoe meld je je aan?

Zoek je een stageplaats op hbo-praktijkniveau? Stuur dan een brief met je curriculum vitae aan Ida Dijkhuis-Blaakmeer. Ook voor vragen over stages kun je bij haar terecht.

Voor wo-stages kun je terecht op de speciale wervingssite van Shell. Dit is omdat NAM deeluitmaakt van de Royal Dutch Shell Group. Maak een profiel aan en vul het sollicitatieformulier in. Je krijgt zo spoedig mogelijk een ontvangstbevestiging. Hierna ontvang je een reactie van ons waarin je leest of wij je voor een sollicitatiegesprek uitnodigen. Dit kan een persoonlijk of telefonisch gesprek zijn. Daarbij letten wij op je capaciteiten, hoe je manier van werken is en of je kunt samenwerken met andere mensen.