Jump menu

Main content |  back to top

Er kan geen spa de grond in zonder de onderhandelingskwaliteiten van Commercial, de inkoopkeuzes van Contracting & Procurement en de juridische adviezen van Legal. Zij helpen de activiteiten van NAM rendabel te houden, zodat de technici verder kunnen met opsporen en produceren van gas en olie

Legal

De juridische afdeling van NAM werkt nauw samen met de mensen in het werkveld. Als medewerker van deze afdeling geeft u juridische adviezen bij het samenstellen van contracten. Ook helpt u de operationele afdelingen om oplossingen te bedenken voor juridische problemen die het werk in de weg staan. U hebt uw sporen verdiend in uw werkveld en u bent toe aan een echte uitdaging. Met uw adviezen houdt u NAM uit de wind. Zo stelt u ons in staat verder te innoveren en onze positie in de markt te versterken.

 

Commercial

Het werk van NAM gaat gepaard met scherpe onderhandelingen. Met particulieren, met de overheid en met andere belangrijke organisaties in de energiesector. Als medewerker van de afdeling Commercial voert u deze gesprekken en stelt u de contracten op. Ook berekent u in hoeverre activiteiten nog economisch aantrekkelijk zijn voor NAM. U verzamelt en analyseert gegevens en rapporteert ze naar de betrokken partijen. U werkt daarbij nauw samen met andere afdelingen zoals Finance en Legal. U hebt ervaring met business planning en evaluatie, contractmanagement, marketing en stakeholder management. U bent specialist in onderhandelen en leidt NAM naar de beste deals.

 

Contracting & Procurement

De afdeling Contracting & Procurement koopt materialen en diensten in tegen een scherpe prijs. Daarbij is het duurzame aspect van onze aankopen heel belangrijk. En een goede relatie met onze toeleveranciers . Als medewerker van de afdeling Contracting & Procurement weet u die materialen of diensten te vinden waar onze activiteiten het meest bij gebaat zijn. U toetst de wensen van de gebruikers bij de operationele teams. Soms overtuigt u hen van uw keuze. Dynamisch werk in een snel veranderende wereld. U bent dan ook flexibel genoeg om op elke verandering snel in te kunnen spelen.