Jump menu

Main content |  back to top

Staat jouw school vlakbij een NAM-locatie of een NAM-kantoor? Dan komen wij graag langs om jullie uit te leggen wat NAM daar doet. Tijdens een gastles vertellen we waarom aardgas zo belangrijk is, waar we het voor gebruiken, en hoe we het uit de grond halen. Over al onze werkzaamheden  hebben we speciaal een lespakket ontwikkeld.

Is NAM bij jouw school in de buurt aan het werk, dan komen we graag op school langs om een gastles te geven. Deze gastlessen zijn bedoeld voor leerlingen van groep 7 en 8. Een bezoek aan de NAM-locatie in de buurt behoort ook tot de mogelijkheden, maar hiervoor gelden wel bepaalde voorwaarden.

Gastles Drents Museum

Het is ook mogelijk om met je klas een gastles op locatie te krijgen. Tot 2012 ontvingen we regelmatig groepen scholieren op ons hoofdkantoor in Assen. Vanaf januari 2013 kunnen jullie terecht in het Kindermuseum Boordevol Energie van het Drents Museum in Assen. In dit interactieve Kindermuseum leer je onder meer hoe je verschillende vormen van energie kunt gebruiken. Het is niet alleen leerzaam, maar vooral heel leuk.

Gastles aanvragen

Geïnteresseerd in een gastles? Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Externe Communicatie: (0592) 36 82 22.