Jump menu

Main content |  back to top

Wist jij dat aardolie en aardgas ontstonden ver voordat er dinosaurussen leefden? En dat aardolie een grondstof is voor BH’s, verf en plastic? Bij NAM kunnen we je nog veel meer vertellen. Bijvoorbeeld over de rol die aardgas en aardolie spelen in de energiemix. Wij komen graag langs om uit te leggen wat NAM doet en om je kennis over aardgas en aardolie te vergroten.

In gebieden waar NAM aan het werk is, komen we graag op de scholen langs om een gastles te geven. Dat vinden wij belangrijk, omdat aardgas en aardolie een belangrijke rol spelen in de Nederlandse samenleving. De kennis hierover willen we vergroten.  Ook willen we je vertellen hoe interessant techniek is, zodat je misschien een technische studie zal overwegen.

Meer informatie

Een bezoek brengen met je klas aan een NAM-locatie is ook mogelijk. Hiervoor gelden wel bepaalde voorwaarden. Wil je een profielwerkstuk maken over aardolie of aardgas, dan vind je hier materiaal <bestel hier je informatiemateriaal> dat je daarvoor kunt gebruiken.  Geïnteresseerd in een gastles? Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Externe Communicatie: (0592) 36 82 22.