Jump menu

Main content |  back to top

Met NAM donaties ondersteunen we lokale initatieven

Door NAM is nieuwe bibliotheek van Assen klaar voor de toekomst.

Wij zijn trotse hoofdsponsor van het Drents Museum.

NAM neemt graag haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom steunen wij initiatieven die bijdragen aan de samenleving. Dat kunnen grote en kleine projecten zijn. Zo zijn wij hoofdsponsor van het Drents Museum in Assen, dat in 2012 met onze steun het Kindermuseum Boordevol Energie opende.

Ook steunen wij de Bibliotheek Assen, die dankzij onze bijdrage kon investeren in innovatieve, digitale hulpmiddelen. Maar wij steunen ook verenigingen en stichtingen die actief zijn in de omgeving waar NAM werkt. Bijvoorbeeld  met donaties voor een jubileum van de plaatselijke voetbalvereniging of voor zonnepanelen op het dak van een dorpshuis. Zo doen wij iets terug voor de samenleving waarin wij actief zijn.

 

 

NAM donaties

Wij doneren regelmatig aan lokale initiatieven. Vaak kleinschalige initiatieven die iets bijdragen aan de leefbaarheid van de omgeving.

Uitgelicht

NAM steunt diverse initiatieven in de regio. Hier vindt u een aantal voorbeelden van projecten en initiatieven waar NAM een bijdrage aan heeft gegeven.

Drents Museum

NAM is al jaren trotse hoofdsponsor van het Drents Museum in Assen. Maar de samenwerking tussen het Drents Museum en NAM gaat veel verder dan het geven financiële steun. Het is een partnerschap. Samen hebben we het Kindermuseum Boordevol Energie ontwikkeld. NAM organiseert ook evenementen in het museum en waar mogelijk bundelen we onze onderwijsactiviteiten.

Bibliotheek Assen

NAM wil graag iets terugdoen voor de samenleving. Zo is NAM een van de sponsoren van de bibliotheek Assen, de stad waar ons hoofdkantoor gevestigd is. Wij zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om bij te dragen aan zo’n belangrijk, educatief instituut.

NAM-expo oliewinning Schoonebeek

Oliewinning en het Drentse dorp Schoonebeek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In het oliedorp is vanaf mei 2014 een permanente expositie over aardoliewinning te bezoeken in de prachtig gerenoveerde zandstrooiboerderij vlakbij het centrum van het oliedorp. Inwoners en toeristen leren op een interactieve manier alles over de komst van de oliewinning tot aan de moderne technieken van tegenwoordig.