Jump menu

Main content |  back to top

Nieuws over de NAM

NAM gastheer regiofinale LiveWIRE Young Business Award

Op maandag 23 november wordt bij NAM in Assen de LiveWIRE Young Business Award regiofinale gehouden. De vijf beste technisch innovatieve LiveWIRE deelnemers uit Noord-Nederland strijden hier om een plaats in de landelijke finale. De NAM is sponsor hiervan en nodigt iedereen die geïnteresseerd is uit hierbij aanwezig te zijn.

De genomineerden zullen tijdens een elevator pitch in 60-120 seconden de kern van hun boodschap presenteren, op zo'n manier dat het publiek hun passie, energie en boodschap ervaart en binnenkrijgt.
Hans Nijland, ondernemer en algemeen directeur FC Groningen, vertelt op geheel eigen wijze over zijn kijk op ‘Zakelijk Verleiden’ en het ondernemerschap.

Het programma begint om 15.00 uur en is rond 18.00 uur afgelopen. Geinteresseerd? Meld u aan via nam-communicatie(at)shell.com

Over LiveWIRE
LiveWIRE is een internationaal Shell-programma dat technisch innovatieve ondernemers helpt met de ontwikkeling van hun bedrijf. Met het bieden van persoonlijke begeleiding en een professioneel netwerk, wil LiveWIRE de weerbaarheid en de kans op succes van ondernemers vergroten. De LiveWIRE Young Business Award voor ondernemers tot en met 35 jaar, is een onderdeel van het LiveWIRE traject. NAM is sponsor van de noordelijke regio.

Zie voor meer informatie www.livewire.nl

---------------------------------------------

Programma

15.00 uur Ontvangst
15.30 uur Welkom door dagvoorzitter Janika Horvàth, regionaal innovatiemanager Syntens
15.40 uur Welkom door Hans van Heijningen, financieel manager NAM
16.00 uur Pitches 5 regiofinalisten
16.45 uur Korte pauze
17.00 uur Juryberaad, tijdens juryberaad gastspreker Hans Nijland, directeur FC Groningen
18.00 uur Bekendmaking winnaar
18.30 uur Netweken, borrel en buffet
20.00 uur  Einde