Jump menu

Main content |  back to top

Nieuwsbericht

Uitslag energiespel Fiets4Daagse

Op donderdag 24 juli passeerden honderden fietsers de ondergrondse gasopslag van NAM in Langelo. Medewerkers van NAM stonden klaar om vragen van deelnemers aan de Fiets4Daagse, met als startplaats Norg, te beantwoorden. Deelnemers konden er ook meedoen aan het energiespel. De prijswinaars van het spel dat in Langelo gespeeld kon worden zijn Noor Kasterman uit Amsterdam, Annette Hoogland uit Nieuw Roden en W.G.J. van Leeuwen uit De Lier. De winnaars ontvangen hun prijs thuis.
Energiespel tijdens Fietsvierdaagse

Gas, het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend. En terwijl de fietsers genieten van de zomer in het mooie Drentse land werkt NAM aan het klaarmaken van de gasopslag voor de winter. 

Een dag later op vrijdag 25 juli passeerden honderden fietsers een van de NAM-locaties gelegen aan de Klaassensweg in Schoonebeek. Medewerkers van NAM stonden ook hier klaar om vragen van deelnemers aan de Fiets4Daagse, met als startplaats Dalen, te beantwoorden.

Ook hier konden de fietsers meedoen aan het energiespel. Uit de velden onder Schoonebeek wordt voornamelijk aardolie gewonnen. Maar wat komt er allemaal bij kijken om de dikke olie naar boven te halen, welke technieken gebruikt NAM daarvoor? Prijswinaars van het energiespel dat in Schoonebeek gespeeld kon worden zijn G. Kroesen uit De Krim, M. Nijstad uit Dwingeloo en A.M.J. Meulman uit IJsselstein. De winnaars ontvangen hun prijs thuis.

NAM dankt de deelnemers aan het energiespel en de Fiets4Daagse voor hun deelname. 

Two people are cycling on the road