Jump menu

Main content |  back to top

Nieuwsbericht

Kinderen en NAM collega’s in actie tijdens NLdoet

In Echten (DR) waren voor Nldoet op vrijdag 21 en zaterdag 22 maart verschillende activiteiten op touw gezet. Leerlingen van OBS ’t Echtenest hebben op vrijdagmiddag samen met ouders en een groep NAM-collega’s van de nabij gelegen NAM-locatie Ten Arlo en kantoor Assen de wegen en het Kraaienbos in Echten zwerfvuilvrij gemaakt. De oogst was enorm, van wieldoppen tot blikjes en zelfs bakstenen en een nog geldig rijbewijs.
NLdoet bij nam

Jeannet Von der Heide, ouder van twee leerlingen van ’t Echtenest en lid van Dorpsbelang Echten: 'Wij zijn erg blij met  NAM’s hulp. Ook wij kunnen niet zonder vrijwilligers en als je dan in een keer een groep personen voor een klus aangeboden krijgt zijn die erg  welkom.'

NLdoet bij nam

Het Oranje Fonds organiseerde op 21 en 22 maart, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

NLdoet bij nam