Jump menu

Main content |  back to top

Nieuwsbericht

Positieve reacties overheersen na NAM Open Dag in Assen

Ruim 1.100 bezoekers bezochten zaterdag 23 april de Open Dag op het hoofdkantoor van NAM in Assen. Het was een succesvolle Open Dag, met overwegend positief gestemde bezoekers.

Bijna honderd NAM-medewerkers verwelkomden de nieuwsgierige, vaak ook kritische, bezoekers uit de regio. Zij verzorgden rondleidingen door het hoofdkantoor, gaven uitleg over de werkzaamheden van NAM en beantwoordden vragen van bezoekers. Voor veel aanwezigen bleek het een verhelderend bezoek. Via een online enquĂȘte, liet een groot aantal bezoekers na afloop weten een beter beeld te hebben van NAM en de rol van NAM in de Nederlandse samenleving.

Gevarieerd programma

De bezoekers kregen tijdens de Open Dag een afwisselend programma aangeboden. Ze kregen rondleidingen achter de schermen van NAM en bezochten de NAM-locatie Witten. Via kennissessies, College Tours en een informatiemarkt werd kennis gedeeld over onder andere geologie, boorputten, offshore, aardbevingen en gaswinning uit het Groningen-gasveld. Kinderen konden proefjes doen en maakten zo op speelse wijze kennis met energie en techniek.

Kijk op  https://flic.kr/s/aHskvvot2U voor een eerste sfeerimpressie van de Open Dag in Assen.