Jump menu

Main content |  back to top

Nieuwsbericht

Kom naar de inloopavond van NAM in Schoonebeek

Om de productie goed op gang te brengen en te houden zijn regelmatig werkzaamheden nodig. Op donderdag 27 maart organiseren we daarom een inloopavond om uit te leggen wat onze werkzaamheden inhouden en waarom ze nodig zijn.

Daarbij willen we ook vooruitblikken op een aantal specifieke activiteiten. Zo staan er voor dit jaar nog enkele boringen gepland, onder andere in de omgeving van Stroomdal.

27 maart 2014 in de Wolfshoeve

Tussen 19.00 en 21.00 uur bent u van harte welkom in hotel-restaurant De Wolfshoeve in Schoonebeek (Europaweg 132). Omdat het een inloopavond betreft, kunt u zelf bepalen hoe laat u komt. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden. Tijdens de avond is ook architect Fokko van der Veen van Kwint Architecten aanwezig. Hij is verantwoordelijk voor het ontwerp en de uitvoering van de verbouwing van De BoĆ“. 

Heeft u vragen?

Heeft u nu al vragen over de aanstaande werkzaamheden van NAM? Dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw H.E. de Weerd van de afdeling Vergunningen en Omgevingsmanagement op telefoonnummer 0592 36 36 06.

U kunt ook mailen naar nam-communicatie@shell.com.

Buiten kantooruren kunt u contact opnemen met de centrale meldkamer van NAM op telefoonnummer 0592 36 40 00.