Met de tijdelijke regeling Waardevermeerdering bood NAM compensatie voor de negatieve gevolgen van aardbevingen. Huiseigenaren met schade aan het huis, veroorzaakt door aardbevingen, konden met deze regeling een financiële vergoeding aanvragen voor het duurzaam investeren in energiebesparende maatregelen. NAM stelde hiervoor een bedrag beschikbaar van 125 miljoen euro. Dit bedrag is inmiddels volledig verbruikt.

Motie Tweede Kamer

In de Tweede Kamer is begin februari 2016 een motie aangenomen waarin de regering wordt verzocht te komen met een voorstel voor behoud van de waardevermeerderingsregeling in de oude vorm of een vergelijkbare regeling.

Samenwerkingsverband Noord-Nederland

Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) helpt u graag verder, wanneer u vragen hebt over deze tijdelijke regeling. SNN is telefonisch bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren, via telefoonnummer 050 522 4924.

Bezoek de website van SNN voor alle informatie over de tijdelijke regeling Waardevermeerdering of over een mogelijk nieuwe regeling.

Meer over Groningen-gasveld specifieke regelingen

Wellicht ook interessant

Leefbaarheid en duurzaamheid

NAM levert een zichtbare bijdrage aan de omgeving waarin wij actief zijn. Ook op het gebied van leefbaarheid en duurzaamheid.