Deze week, vanaf maandag 28 september 2015, valt de nieuwste NAM bewonerskrant op de mat. In deze zesde editie leest u onder andere over een Gronings huis in Italiƫ, wat we met beschadigde monumenten doen, over de Waarderegeling van NAM en het taxeren van woningen daarvoor en hoe bewoners de waarde van hun huis kunnen laten stijgen met de regeling Waardevermeerdering.

De NAM bewonerskrant wordt de komende dagen huis aan huis bezorgd in de gemeenten Appingedam, Bedum, Eemsmond, Delfzijl, De Marne, Hoogezand-Sappemeer, Loppersum, Menterwolde, Slochteren, Ten Boer en Winsum. De krant kan ook worden afgehaald bij Centrum Veilig Wonen (CVW) in Appingedam, het NAM kantoor aan de Molenweg in Loppersum of bij de gemeentehuizen van de hier genoemde gemeenten.

Voor de online versie van de krant kunt u hier klikken.

Naast deze bewonerskrant, informeert NAM bewoners uit de regio op verschillende andere manieren over gaswinning en aardbevingen. We doen dit onder ander via een digitale nieuwsbrief en informatieve bijeenkomsten met diverse betrokken partijen. Zo willen wij de dialoog blijven aangaan met bewoners en betrokkenen.