Op dinsdag 13 oktober vindt weer een RIG thema-avond plaats met als onderwerp de Economic Board Groningen. Deze thema-avond is specifiek gericht op ondernemers in het bevingsgebied. We gaan in gesprek met Marco Smit, directeur van de Economic Board Groningen.

De Economic Board is opgericht om de economie in het aardbevingsgebied te versterken. Zij stelt anderen in de gelegenheid plannen te ontwikkelen en te realiseren. Alle initiatieven die (economisch gezien) bestaansrecht hebben en een langetermijneffect voor het gebied opleveren, komen in aanmerking voor ondersteuning door de Economic Board. Voor deze initiatieven is € 97,5 miljoen voor een periode van vijf jaar beschikbaar gesteld door NAM en de provincie Groningen.

Bent u ondernemer in dit gebied en nieuwsgierig naar de werkwijze van de Economic Board? Kom dan naar deze thema-avond. We zullen met Marco Smit van gedachten wisselen over de rol en werkwijze van de Economic Board.

Aanmelden
U bent van harte welkom op dinsdag 13 oktober van 19:30 – 21:45 uur in de Raadzaal van de gemeente Loppersum. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen! U kunt zicht aanmelden door te bellen naar 0596 54 82 00 of een e-mail te sturen naar gemeente@loppersum.nl onder vermelding van naam, bedrijf, telefoonnummer en aantal personen. Zonder aanmelding kunt u niet deelnemen. U kunt zich aanmelden tot maandag 12 oktober.

Locatie
Gemeentehuis Loppersum
Molenweg 12 in Loppersum
T: 0596 54 82 00
E: gemeente@loppersum.nl