In de dorpen Ee in Friesland tot Erica in Drenthe, Loppersum in Groningen tot Ridderkerk in Zuid-Holland werk geklust. De achttien klussen liepen uiteen van een verwendag voor bewoners van een verzorgingshuis in Assen tot het voorjaarsklaar maken van de tuin van het dorpshuis in Roderesch. NAM’s directeur Gerald Schotman stroopte zijn mouwen op bij zorgboerderij de Naoberhoeve in Echten (dr).

 

Fietscrossclub The Derrickcrossers uit Schoonebeek was enorm blij met de hulp. ‘Ik wil jullie nog bedanken voor het initiatief en het werk dat jullie uitgevoerd hebben. Er is veel werk verricht; van puin ruimen, keuken plaatsen tot baan onderhoud. Zaterdag hebben we aansluitend nog de puntjes op de i gezet en zijn we weer klaar om het fietscross seizoen te starten.

Een produktieve, maar vooral een gezellige dag gehad’ mailde de voorzitter. Wellicht krijgt NLdoet volgend jaar een vervolg. NAM heeft al meerdere malen, zij het op kleine schaal meegedaan aan Nldoet en draagt de organisatie een warm hart toe. Voor meer informatie http://nldoet.nl