NAM bedankt Regionale Meldkamer Dierenambulance in Rotterdam met een cheque
Op de foto (vlnr): Paul van de Graaf (Aquaintance), Henk Beugeling en Hugo Oskam

De werkzaamheden op de NAM-locatie bestonden uit tientallen kleinere klussen, met ieder eigen contractors en werklieden. Dat zorgde voor veel drukte op de toegangsweg. Zeker als je bedenkt dat de dierenambulance jaarlijks, over diezelfde weg, ongeveer 20.000 keer uitrukt.  Dit maakte de veiligheid op de toegangsweg tot een uitdaging.

Verkeersregelaars

NAM hecht veel waarde aan veiligheid en richtte de toegangsweg en de parkeerplaats daarom tijdens de werkzaamheden opnieuw in. Dankzij een verkeersplan en de inzet van verkeersregelaars kon iedereen de weg veilig gebruiken. Dit succes vierden we graag met de buren.

Goed nabuurschap

De 145 vrijwilligers van de Regionale Meldkamer Dierenambulance handelen jaarlijks 25.000 meldingen af en20.000 ambulanceritten voor zieke en gewonde dieren af. “Een topprestatie!”, zegt Henk Beugeling van de Dierenambulance. “We zijn afhankelijk van giften en hebben weinig geld voor extra’s. De cheque van NAM hebben we daarom gebruikt voor een gezellig samenzijn om iedereen persoonlijk te bedanken voor alle inzet. Overigens regelde NAM alles keurig tijdens de werkzaamheden. De veiligheid van mensen en dieren is nooit in het gedrang geweest. Een kwestie van goed nabuurschap.”