OPEN HUIS NAM
Zaterdag 26 mei 2018
10.00-16.00 uur
Schepersmaat 2 in Assen

Begin mei was het 50 jaar geleden dat de NAM naar de stad Assen verhuisde en haar intrek nam in een pand aan de Schepersmaat. Anno 2018 werken we een pand ‘verderop’ met circa 1500 mensen nog steeds aan de energievoorziening van Nederland, in de vorm van olie en gas. En, inmiddels werken we ook hard aan de energietransitie van de 21e eeuw.

Wij houden daarom op zaterdag 26 mei een Open Huis in en om ons gebouw in Assen, van 10 tot 16 uur. Er is in de olie- en gasindustrie heel veel kennis en kunde en innovatie, en we vinden een Open Huis ter gelegenheid van 50 jaar NAM in Assen een mooie manier om daarmee een tipje van de sluier op te lichten richting onze ‘buren’ en stads- en provinciegenoten.

Tijdens het Open Huis presenteren leveranciers uit de regio zich en kunt u zien wat olie- en gaswinning nou precies is. De afgelopen jaren werkten veel ondernemers uit de regio met ons om deze winningen mogelijk te maken. Deze bedrijven zijn erg belangrijk voor NAM, en ook al 50 jaar belangrijk voor Drenthe en Assen. En dat willen we graag laten zien!

RTV Drenthe zendt tussen 10.00 en 12.00 uur live Hemmeltied uit, vanuit de centrale hal van het NAM-kantoor.

Heeft u vragen over dit Open Huis? Dan kunt u die per mail stellen via nam-communicatie@shell.com of telefonisch via 0592 368 222.