Werkzaamheden

De gasproductie van deze locatie is na sluiting van de gaszuiveringsinstallatie te Emmen in januari 2018 stopgezet. De gasproductieput die nog op de locatie aanwezig is, zal op termijn opgeruimd worden. De schoonmaak van de gasproductieput gaat hieraan vooraf. Hiervoor wordt diverse apparatuur gebruikt en er zijn dan meer mensen op de locaties aan het werk dan normaal.

Wat merkt u van de werkzaamheden?

Vanaf volgende week wordt er met een mobiele installatie gewerkt op deze locatie. In de dagen hierna - en mogelijk ook enkele nachten – zal vervolgens continue gewerkt worden aan het schoonmaken van de gasproductieput. De verwachting is dat alle werkzaamheden ongeveer drie weken in beslag nemen.

Vanwege al deze activiteiten in de komende periode zal er sprake zijn van extra logistieke bewegingen: zowel vrachtverkeer als personenauto’s. De chauffeurs hebben instructies gekregen van ons over de te volgen rijroute en rijgedrag. We proberen zoveel mogelijk de overlast te beperken.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de NAM op telefoonnummer (0592) 368 222. Buiten kantooruren kunt u contact opnemen met de centrale meldkamer van NAM op telefoonnummer (0592) 364000.

Meer weten over het opruimen van locaties? Op de pagina Opruimen van locaties leest u alles over de zeven fases van het opruimproces.