Werkzaamheden

Ook in deze bijzondere periode werken er collega’s van ons op verschillende locaties in Nederland om ons land van energie te voorzien. Sommigen doen dat in de controlekamer en anderen op productielocaties. Ook wordt daar waar mogelijk en met inachtneming van 1,5 meter afstand tot elkaar gewerkt aan verschillende klussen.

Energietransitie

Zo ook aan de Phileas Foggstraat in Emmen. Op het terrein van de voormalige GZI is fase twee van de ontmanteling gestart. Tijdens deze fase worden de gebouwen van de locatie verwijderd. Daarnaast wordt het terrein geschikt gemaakt voor verdere ontwikkeling van de locatie met het oog op de energietransitie.

Contact

Heeft u vragen over de werkzaamheden of ondervindt u last van de werkzaamheden dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling vergunningen en grondzaken. Deze afdeling kunt u bereiken via telefoonnummer 0592-369111. Daarnaast kunt u altijd 24 uur per dag telefonisch terecht bij onze centrale meldkamer op telefoonnummer 0592-364000. Meer informatie over NAM en onze activiteiten kunt u vinden op www.nam.nl of op een van onze social mediakanalen zoals Facebook en Twitter.