Tijdelijke Commissie

Schade melden

Schade die is veroorzaakt door aardbevingen door gaswinning kunt u melden bij de Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade in Groningen. De Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade is zeven dagen per week van 8.00 tot 20.00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0800 4444 111 (gratis). 

De Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade sinds 19 maart 2018 verantwoordelijk voor het afhandelen van schade, veroorzaakt door aardbevingen. Kijk voor meer informatie op de website van Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade

Of ga direct naar het schadeformulier om schade te melden. 

De Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade is bereikbaar via: 

Cascadeplein 10 (bezoekadres)
9726 AD Groningen.
Telefoon: 0800 4444 111 (gratis)
https://www.schadedoormijnbouw.nl/

Meer over Schade en overlast

Overlast door activiteiten

NAM werkt overal in Nederland. Het is mogelijk dat bewoners in de omgeving overlast ondervinden door onze werkzaamheden.

NAM Bedrijvenloket

Aardbevingen kunnen ook schade veroorzaken aan uw bedrijfspand. Ook deze schade kunt u melden bij Centrum Veilig Wonen.

Klachtenformulier

NAM hecht veel waarde aan een goede relatie met haar buren. Klachten en reacties kunt u bij ons altijd kwijt.

Wellicht ook interessant

Aardbevingen

Een aardbeving is een trilling of schokkende beweging van de aardkorst. In ons land zijn er heel soms natuurlijke aardbevingen. Maar ook gaswinning kan bevingen veroorzaken.

Veiligheid bij aardbevingen Groningen-gasveld

Experts onderzoeken het verband tussen gaswinning en de veiligheid in Groningen. Op basis van dit onderzoek kunnen maatregelen worden genomen.

Bodemdaling door gaswinning

Bodemdaling komt al vele eeuwen voor in Nederland. Dit gebeurt door natuurlijke processen, maar kan ook komen door menselijk handelen. Ook aardgaswinning kan bodemdaling veroorzaken. Of er bodemdaling optreedt, en zo ja hoeveel, is afhankelijk van veel factoren en is per gasveld verschillend.