Bezoekadres (kantoor)

Schepersmaat 2
9405 TA Assen
Telefoon +31 (0)592-369 111

Postadres

Postbus 28000
9400 HH Assen

E-mail

nam-communicatie@shell.com
Buiten kantooruren (alleen dringende gevallen):+31 (0)592 36 91 11

Pers

Bent u journalist en wilt u contact met een de NAM-woordvoerder?
Vragen over de NAM-locaties? Neem contact met ons op via NAM-communicatie@shell.com
of telefonisch op +31 (0)592 368222
Buiten kantooruren (voor dringende vragen): +31 (0)592 369111

Vragen over de NAM-locaties

De NAM heeft meerdere locaties in Nederland en op de Noordzee. Elke locatie is anders. Op sommige locaties wordt olie of gas gewonnen, op andere behandelen we olie of gas. Ook zijn er locaties waar water geïnjecteerd wordt of die gebruikt worden voor meet- en observatiedoeleinden. Veel locaties zijn onbemand en worden alleen bezocht als er onderhoudswerkzaamheden zijn.

Heeft u een vraag over een de NAM-locatie bij u in de buurt? U kunt ze stellen aan onze afdeling Vergunningen en Omgevingsmanagement per mail: NAM-Grondzaken@shell.com

De NAM Omgevingsapp

In onze omgevingsapp vindt u informatie over specifieke activiteiten en projecten van de NAM. De app bevat berichten, planningen en relevante informatie over deze activiteiten en projecten. Daarnaast is het mogelijk om vragen, opmerkingen of reacties achter te laten.

Klachtenprocedure

Hebt u suggesties of een klacht over de NAM? Dan horen wij dit graag! Na ontvangst van uw klacht of suggestie nemen wij contact met u op om uw opmerkingen door te spreken. Ga direct naar de Klachtenprocedure.

Aardbevingen en Gaswinning uit het Groningen-gasveld

Gaswinning uit het Groningen-gasveld veroorzaakt aardbevingen en kan schade aan huizen en gebouwen veroorzaken. Om iedereen zo goed mogelijk te informeren over dit onderwerp, kunt u op verschillende plekken contact opnemen. Voor meer informatie:

Werken bij de NAM

Werken bij de NAM is werken aan de toekomst. Ook stagiairs, vooral met een technische achtergrond, bieden we kansen.

Pers

Neem contact met ons op voor een interview of een gesprek met een van onze woordvoerders.

Wellicht ook interessant

Veiligheid en milieu

De activiteiten van de NAM hebben invloed op onze omgeving. Soms leiden ze tot overlast. De NAM doet er alles aan om dit te voorkomen.

Onze omgeving

De NAM ontziet het milieu en de sociale omgeving zo veel mogelijk. Schadelijke gevolgen proberen we te voorkomen. We luisteren naar omwonenden.

Feiten en cijfers

Alle productiecijfers bij elkaar en meer informatie over bodemdaling en seismiciteit. Tevens leest u hier onze onderzoeksrapporten.