
Werken bij de NAM
Werken bij de NAM is werken aan de toekomst. Bij de NAM ontdek je welk verschil je kunt maken! Dat geldt zowel voor net afgestudeerden als voor professionals met meer of minder werkervaring. Ook stagiairs, vooral met een technische achtergrond, bieden we kansen.
Stages voor studenten
Aan hbo-studenten in het derde en vierde jaar biedt de NAM verschillende stagemogelijkheden, vooral op technisch gebied. Stage lopen bij de NAM betekent volledig betrokken zijn bij het werkproces. Of het nu gaat om meeloopstages, scriptieonderzoek of afstudeerprojecten. We stellen hoge eisen aan stagiairs. Je moet actief willen meedraaien en meedenken en initiatief en doorzettingsvermogen tonen. Verder verwachten we dat je je uitstekend kunt redden in het Engels.
Afstudeerstages bij de NAM zijn in feite tijdelijke werkovereenkomsten. Als stagiair ben je onderdeel van een team. Je bent ook eindverantwoordelijk voor een bepaald project of opdracht, in aansluiting op jouw interesses en vaardigheden. Zo leer je door training on the job. Daar krijg je gewoon voor betaald. Stages duren minimaal 8 weken en maximaal 12 maanden. Zo krijg je een goede kijk op de energiebranche. Je wordt begeleid door een mentor en je leidinggevende.
Aanmelden of vragen over stageplaatsen op hbo-niveau? Stuur dan een brief met cv aan Unique inhouse vestiging de NAM.
Voor stages werkt de NAM nauw samen met Shell, een van onze twee aandeelhouders. Aanmelden of vragen over stageplaatsen op wo-niveau? Dat kan via de speciale wervingssite van Shell.
Afgestudeerden en professionals
Ben je net of bijna afgestudeerd aan een universiteit? Dan heeft Shell een aparte sollicitatieprocedure. Op de website van Shell zie je ook of wij je voor een sollicitatiegesprek kunnen uitnodigen. Dat kan een persoonlijk of een telefonisch gesprek zijn.
Wellicht ook interessant
Veiligheid en milieu
De activiteiten van de NAM hebben invloed op onze omgeving. Soms leiden ze tot overlast. De NAM doet er alles aan om dit te voorkomen.
Onze omgeving
De NAM ontziet het milieu en de sociale omgeving zo veel mogelijk. Schadelijke gevolgen proberen we te voorkomen. We luisteren naar omwonenden.
Technieken
De NAM ontwikkelt nieuwe technieken: energiezuiniger en milieuvriendelijker. Daardoor kunnen we steeds meer gas uit bestaande velden en gas uit kleinere velden winnen.