Emmen, een nieuwe energiehorizon, GZI Next

Gemeente Emmen, EMMTEC services, New Energy Coalition, NOM, Gasunie en de NAM onderzoeken de mogelijkheden rondom hergebruik van de gaszuiveringsinstallatie.

Spijkenisse-Intra

Op deze pagina informeren wij u over de laatste stand van zaken van de werkzaamheden en aanwezigheid van de boortoren op de Spijkenisse-Oost locatie.

Alles over gaswinning in Hardenberg

Wilt u meer weten over onze gaswinning in Hardenberg? Of bent u ongerust over de gevolgen? Wij hebben wat belangrijke feiten voor u.

Actuele standplaats boortoren NAM

Op deze pagina vindt u de plek waar NAM’s boortoren zich momenteel bevindt. Een boortoren kan een put boren, maar ook onderhoud aan een al bestaande put uitvoeren.

Ontwikkeling gasveld Ternaard

De NAM wil gasveld Ternaard gaan ontwikkelen. De minister heeft dit project aangewezen als een pilot voor een Omgevingsproces, dat de minister gaat helpen bij het besluit over de gaswinning.

Opruimen oliewinlocatie Berkel

In 2013 is NAM begonnen met opruimen van oliewinlocatie Berkel in Schiebroek. De werkzaamheden duren naar verwachting tot in de eerste helft van 2020.

Wellicht ook interessant

Opruimen van locaties

Zodra NAM geen activiteiten meer uitvoert op een locatie en dit in de toekomst ook niet verwacht te doen, ruimt NAM in een aantal weken een locatie op en laat deze achter in de gewenste staat (cultuurtechnisch herstel).

Schade en overlast

NAM probeert overlast, bijvoorbeeld door geluid of verkeer, zoveel mogelijk te beperken. Ook de veiligheid van omwonenden vinden we heel belangrijk.

Bodemreiniging NAM-locaties

Meer weten over het schoonmaken van NAM-locaties? Lees over het verleden, heden en toekomst van mijnbouwlocaties, en de verontreinigingen die nu of binnenkort schoongemaakt gaan worden.