NAM banner in a site

Op deze pagina vindt u de locatie waar NAM’s boortoren zich momenteel bevindt. NAM heeft één boortoren in gebruik. Deze toren is mobiel en dus overal in Nederland aan het werk. Een toren kan een nieuwe put boren, een oude put verwijderen/opruimen en onderhoud uitvoeren aan een bestaande put.

De Synergy-2 Boortoren is half april ’20 verhuisd van locatie Spijkenisse Oost aan de Papendijk naar de NAM-locatie Rotterdam Meetstation-1 aan de Korperweg in Rotterdam Charlois. Hier zal de boortoren onderhoud plegen aan 2 bestaande olieputten. Als alles volgens plan verloopt, zijn de werkzaamheden de loop van het derde kwartaal 2020 gereed.

Voor een update over de laatste status van de werkzaamheden op de locatie Rotterdam Meetstation, bekijk de pagina Facebook.com/naminrotterdam

Meer over Gas- en oliewinning

Afsluiten oude gaswinningsput Monster gereed

In Monster voert NAM werkzaamheden uit om de oude gasput aan de Molenslag volgens de nieuwste technieken opnieuw af te sluiten.

 

Alles over gaswinning in Hardenberg

Wilt u meer weten over onze gaswinning in Hardenberg? Of bent u ongerust over de gevolgen? Wij hebben wat belangrijke feiten voor u.

Locaties en activiteiten

NAM is overal actief, zowel op land als op zee. Deze interactieve kaart toont waar wij aan het werk zijn.

Wellicht ook interessant

Aardolie

NAM is de afkorting van de Nederlandse Aardolie Maatschappij. Want ooit was het winnen van aardolie onze belangrijkste activiteit.

Ontwikkeling gasveld Ternaard

De NAM wil gasveld Ternaard gaan ontwikkelen. De minister heeft dit project aangewezen als een pilot voor een Omgevingsproces, dat de minister gaat helpen bij het besluit over de gaswinning.