NAM banner in a site

Op deze pagina vindt u de locatie waar NAM’s boortoren zich momenteel bevindt. NAM heeft één boortoren in gebruik. Deze toren is mobiel en dus overal in Nederland aan het werk. Een toren kan een nieuwe put boren, een oude put opruimen en onderhoud uitvoeren aan een bestaande put.

De Synergy-2 Boortoren is eind juni aangevangen met het afdichten van de oude olieputten op NAM-locatie Berkel-4 aan de G.K. van Hogendorpweg in Rotterdam Schiebroek. Als alles volgens plan verloopt, zijn de werkzaamheden eind 2019, begin 2020 gereed. Voor een update over de laatste status van de werkzaamheden op de locatie Berkel en aanwezigheid van de boortoren, bekijk de pagina Opruimen oliewinlocatie Berkel in Schiebroek.

Meer over Gas- en oliewinning

Afsluiten oude gaswinningsput Monster gereed

In Monster voert NAM werkzaamheden uit om de oude gasput aan de Molenslag volgens de nieuwste technieken opnieuw af te sluiten.

 

Alles over gaswinning in Hardenberg

Wilt u meer weten over onze gaswinning in Hardenberg? Of bent u ongerust over de gevolgen? Wij hebben wat belangrijke feiten voor u.

Locaties en activiteiten

NAM is overal actief, zowel op land als op zee. Deze interactieve kaart toont waar wij aan het werk zijn.

Ontwikkeling gasveld Ternaard

De NAM wil gasveld Ternaard gaan ontwikkelen. De minster heeft dit project aangewezen als een pilot voor een Omgevingsproces, dat de minister gaat helpen bij het besluit over de gaswinning.

Wellicht ook interessant

Aardolie

NAM is de afkorting van de Nederlandse Aardolie Maatschappij. Want ooit was het winnen van aardolie onze belangrijkste activiteit.

Schade door aardbevingen in Groningen

Schade, veroorzaakt door aardbevingen door gaswinning, meldt u bij de Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen. Dit kan op vele manieren, kijk op de website van de Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen wat voor u de handigste wijze is.