NAM banner in a site

Op deze pagina vindt u de locatie waar NAM’s boortoren zich momenteel bevindt. NAM heeft één boortoren in gebruik. Deze toren is mobiel en dus overal in Nederland aan het werk. Een toren kan een nieuwe put boren, een oude put verwijderen/opruimen en onderhoud uitvoeren aan een bestaande put.

De Synergy-2 Boortoren is begin maart ’20 verhuisd van NAM-locatie Berkel-4 aan de G.K. van Hogendorpweg in Rotterdam Schiebroek naar locatie Spijkenisse Oost aan de Papendijk. Hier zal de boortoren een nieuw gasveld aanboren. Als alles volgens plan verloopt, zijn de werkzaamheden in de loop van het tweede kwartaal 2020 gereed.

Voor een update over de laatste status van de werkzaamheden op de locatie Spijkenisse, bekijk de pagina Spijkenisse Intra.

Meer over Gas- en oliewinning

Afsluiten oude gaswinningsput Monster gereed

In Monster voert NAM werkzaamheden uit om de oude gasput aan de Molenslag volgens de nieuwste technieken opnieuw af te sluiten.

 

Alles over gaswinning in Hardenberg

Wilt u meer weten over onze gaswinning in Hardenberg? Of bent u ongerust over de gevolgen? Wij hebben wat belangrijke feiten voor u.

Locaties en activiteiten

NAM is overal actief, zowel op land als op zee. Deze interactieve kaart toont waar wij aan het werk zijn.

Ontwikkeling gasveld Ternaard

De NAM wil gasveld Ternaard gaan ontwikkelen. De minster heeft dit project aangewezen als een pilot voor een Omgevingsproces, dat de minister gaat helpen bij het besluit over de gaswinning.

Wellicht ook interessant

Aardolie

NAM is de afkorting van de Nederlandse Aardolie Maatschappij. Want ooit was het winnen van aardolie onze belangrijkste activiteit.

Schade door aardbevingen in Groningen

Schade, veroorzaakt door aardbevingen door gaswinning, meldt u bij de Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen. Dit kan op vele manieren, kijk op de website van de Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen wat voor u de handigste wijze is.