NAM banner in a site

Op deze pagina vindt u de locatie waar NAM’s boortoren zich momenteel bevindt. NAM heeft één boortoren in gebruik. Deze toren is mobiel en dus overal in Nederland aan het werk. Een toren kan een nieuwe put boren, een oude put opruimen en onderhoud uitvoeren aan een bestaande put.

De boortoren staat op dit moment in Noordbeemster, Noord-Holland. Daar wordt een extra put in een reeds producerend gasveld geboord. Meer informatie is te lezen op Uitbreiding activiteiten NAM-locatie in Noordbeemster.

Meer over Gas- en oliewinning

Aardgas+ in De Wijk

Dankzij het project Aardgas + kan NAM nog ruim 10 jaar gas winnen uit het De Wijk-gasveld.

Gaswinning bij Ternaard

In Friesland ligt het Ternaard-gasveld, op 3,5 kilometer diepte. Over enkele jaren wil NAM een boring naar dit gasveld uitvoeren.

Wellicht ook interessant

Aardolie

NAM is de afkorting van de Nederlandse Aardolie Maatschappij. Want ooit was het winnen van aardolie onze belangrijkste activiteit.

Aardwarmte

Aardwarmte of geothermie is een duurzame energiebron. Het is in opkomst om het gebruik van fossiele brandstoffen en de uitstoot van CO2 te beperken.

Schade door aardbevingen in Groningen

Schade, veroorzaakt door aardbevingen door gaswinning, meldt u bij Centrum Veilig Wonen. Dit kan op vele manieren, kijk op de website van CVW wat voor u de handigste wijze is.