NAM banner in a site

Op deze pagina vindt u de locatie waar NAM’s boortoren zich momenteel bevindt. NAM heeft één boortoren in gebruik. Deze toren is mobiel en dus overal in Nederland aan het werk. Een toren kan een nieuwe put boren, een oude put opruimen en onderhoud uitvoeren aan een bestaande put.

De Boortoren Synergy-2 Boortoren verhuist de komende 10 dagen van Monster-2A (Molenslag) naar Rotterdam Pier, gelegen aan de Nijmegenstraat, voor een workover van Waterinjectieput RTD-6. Tijdens een workover verwijderen we de ‘productiebuis’ en vervangen we deze voor een nieuwe. Als alles volgens plan verloopt, hebben deze werkzaamheden een doorlooptijd van circa 6 weken.

Meer over Gas- en oliewinning

Ontwikkeling gasveld Ternaard

De NAM wil gasveld Ternaard gaan ontwikkelen. De minster heeft dit project aangewezen als een pilot voor een Omgevingsproces, dat de minister gaat helpen bij het besluit over de gaswinning.

Wellicht ook interessant

Aardolie

NAM is de afkorting van de Nederlandse Aardolie Maatschappij. Want ooit was het winnen van aardolie onze belangrijkste activiteit.

Schade door aardbevingen in Groningen

Schade, veroorzaakt door aardbevingen door gaswinning, meldt u bij de Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen. Dit kan op vele manieren, kijk op de website van de Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen wat voor u de handigste wijze is.